Ana Sayfa ÇEVRE 15 Ekim 2017

Bahar Parkı yeni yüzüyle hizmete açıldı

Üsküdar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından restorasyonu gerçekleştirilen Bahar Parkı, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla halka açıldı.

Barbaros Mahallesi’nde bulunan Bahar Parkı Üsküdar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan restorasyonun ardından düzenlenen törene Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla hizmete açıldı.

Açılış öncesi konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen: “Değerli hemşerilerim Üsküdarımız her geçen gün özellikle yeşille, doğayla, ağaçla, çiçekle ve insanın huzurunu mutluluğunu arttıracak sosyal, kültürel faaliyetlerle adeta kendisiyle yarışır bir ilçe haline geldi. Daha geçen hafta bir başka mahallemizde Aziz Mahmud Hüdayi Mahallesi’nde çok özel ve özgün bir bostan açılışı yaptık. Parklarımız, kültür merkezlerimiz, bilgi evlerimiz. Spor alanlarımız ile her hafta açılış yapmaya yetişemiyoruz. Ve bugün de bu park Bahar Sitemizin terki. Yıllar önce terk etmişler sağ olsunlar. Kamuya, bu mahalle halkına, gençlere, çocuklara bir nefes alma yeri bırakmışlar. Ama tabi kullanımdan kaynaklana bir eskime söz konusuydu. Eskiyle kıyas edilmeyecek şekilde yeniledik. İçerisindeki yürüyüş alanıyla, yeşil alanıyla, spor alanıyla çok farklı günümüzü konseptine ve özellikle çocukların İstanbul gibi Üsküdar gibi yoğun nüfusun olduğu yerlerde nefes alabileceği muazzam bir park hayırlı olsun” dedi.

selyus