Ana Sayfa ÇEVRE 25 Eylül 2018

Başkan Türkmen, Bulgurlu sakinleriyle Altınköy Parkı’nda 5 çayında buluştu

Üsküdar Belediyesi’nin Bulgurlu Mahallesi Altınköy Parkı’nda düzenlediği ‘5 Çayı Buluşması’ coşkulu geçti. Çay simit kaşar ikramıyla başlayan buluşmada çocuklara da ayrıca pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı yapıldı.

Bulgurşu sakinlerine bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Parkı doldurduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz. Bu buluşmalarımız bir nevi mahalle meclisidir, siz mahalle sakinlerimizin ilgisi bizi mutlu ediyor. Biliyorsunuz hizmete girmiş ya da girecek olan birçok büyük projemiz var. Gençlerin bilim ve teknolojiyle buluşacağı Bilim Merkezi, 50 dönüm üzerine yaptığımız Nakkaştepe Millet Bahçesi, eski nikah sarayımızın yerine yaptığımız 100 bin kitaplı kütüphaneye sahip Nevmekan Sahil, 2 kapalı yüzme havuzuna sahip ve engelli çocuklarımızın her türlü ihtiyacının düşünüldüğü Engelsiz Yaşam Merkezi, hizmete devam eden ama henüz resmi açılışını yapmadığımız Belediye Hizmet Binası ve Nikah Sarayı, tüm bunları Cumhurbaşkanımızın katılımıyla birkaç hafta içinde açacağız inşallah. Hepinizi bu açılışa bekliyoruz, yine Çekmeköy Metrosu da bu program dahilinde açılacak.” diyerek müjde verdi.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan da buluşmaya katıldı ve vatandaşları selamlama konuşması yaptı.

Başkan Hilmi Türkmen yüz boyama ve zeka oyunları etkinliklerine katılan çocuklarla toplu fotoğraf çektirirken top sahasının da 2 hafta içinde açılacağı sözünü verdi.

Konuşmalarını tamamlayan Başkan Hilmi Türkmen, parkta vatandaşlarla sohbet etti.

selyus