Ana Sayfa ÇEVRE 25 Mart 2015

Çekmeköy Belediyesi’ne İSKİ desteği

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İSKİ Genel Müdürü Dursun Atilla Altay’ı misafir ettiği toplantıda ilçedeki alt yapı yatırımlarını görüştü.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İSKİ Genel Müdürü Dursun Atilla Altay, Çekmeköy Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldiler. Belediye Başkan Yardımcıları ve İSKİ Daire Başkan Yardımcılarının da katıldığı toplantıda, ilçedeki alt yapı yatırımları görüşüldü. Mahalle haritaları üzerinde yapılan toplanın ana gündem maddesi, 100 m’den 10 m’ye düşürülen İSKİ mutlak koruma bantları oldu. Dere yataklarının temizlik ve bakım çalışmaları ile ilgili Başkan Poyraz’a bilgi veren İSKİ Genel Müdürü, İSKİ’nin imalat hızı yüksek ve kaliteli ıslah çalışmalarıyla, olası su baskınlarına karşı vatandaşların can ve mal güvenlikleri için kesin tedbirler alındığını belirtti.

Sırapınar ve Hüseyinli Mahalleleri’ne alt yapı yapılabilmesi ile ilgili yaşanan sorunları da paylaşan taraflar, mevcut sorunların giderilmesi ile ilgili birlikte hareket etme kararı aldılar. Genel Müdür Altay, Hüseyinli Mahallesi’nde inşaatı devam eden atık su arıtma tesisinin faaliyete geçmesi ile Ömerli Mahallesi’nin alt yapı çalışmalarının sonuna geleceğini belirtti.

ÇEKMEKÖY’E İSKİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Çekmeköy’de İSKİ Şube Müdürlüğü olmadığı için vatandaşların çevre ilçelere gittiklerini hatırlatan Başkan Poyraz,  İSKİ’ye yapılacak yer tahsisi ile bu soruna çözüm bulmak istediklerini belirtti. Taraflar, vatandaşın kolay ulaşacağı, bakım araçlarının girebileceği alanı bulunan bir yer tahsisi yapılarak, İSKİ Çekmeköy Şube Müdürlüğü’nün açılmasına karar verdiler.

Etiketler:
selyus