Ana Sayfa ÇEVRE 30 Aralık 2015

Çekmeköy’de ekipler 7/24 sahada

Çekmeköy Belediyesi karla mücadele ekipleri 7/24 saat esasına dayalı olarak caddelerin ve sokakların açık tutulması için çalışacak.

Çekmeköy Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarını dikkate alarak karla mücadele çalışmalarına başladı. Yolların açık tutulması ve vatandaşların hayatlarına normal akışıyla devam edebilmesi için kurulan karla mücadele ekipleri 24 saat boyunca görevleri başında olacaklar.

Çekmeköy Belediyesi ekipleri, 5 greyder, 6 beko loder, 6 kar küreme ve tuzlama aracı, 55 personele ile ilçe genelinde çalışmalarını sürdürecek. Vatandaşlar karla mücadele ekiplerine 0216 312 44 44 numaralı telefondan ve Çekmeköy Belediyesi sosyal medya hesaplarından ulaşabilecekler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Vatandaşlarımızın kar yağışını sıkıntılı şekilde değil, mutlu, huzurlu ve keyif alarak geçirmesi için ekiplerimiz aralıksız çalışacak. Çağrı merkezimiz ve sosyal medya ekibimiz gelen tüm talep ve isteklere anlık geri dönüşler sağlayacaktır” dedi.

selyus