Ana Sayfa ÇEVRE 24 Mart 2016

Çekmeköy Kent Park’ında düzenleme

Çekmeköy Belediyesi Kent Park’ta, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yenileme çalışmaları devam ediyor. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, çalışmaları yerinde inceledi.

Çekmeköy Belediyesi Kent Park yenilenen yüzüyle bahar ve yaz aylarında Çekmeköylüleri ağırlayacak. Park’ta Mart ayı başında başlayan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, parkta incelemelerde bulunarak ekiplerden bilgi aldı.

İçerisinde; dinlenme alanları,  oyun grupları ve Güngörmüş Konağı’nı barındıran Kent Park, yürüyüş parkurları, geniş yeşil alanı ve Ihlamur Ağaçlarının gölgeleriyle ve kokularıyla Çekmeköylüleri ağırlamak için gün sayıyor. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Parkımıza ilk aşamada 30 Çınar Ağacı ve 20 Ihlamur Ağacı fidanı dikiyoruz. Çalışmaların devamı olarak yürüyüş parkuru boyunca 160 yeni ıhlamur fidanını da parkımıza dikeceğiz. İnşallah Çekmeköylüler geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da bahçemizde piknik yapacak, çocuklar oyun oynayacak, vatandaşlarımız gün içinde spor yapacak. Bundan sonra da ilçemizin yeşiline yeşil katmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

selyus