Ana Sayfa ÇEVRE 12 Eylül 2015

Çekmeköy Kurban Bayramı’na hazır

Çekmeköy Belediyesi, ilçedeki vatandaşların daha güvenilir ve daha hijyenik ortamda dini vecibelerini yerine getirebilmesi için kurban satış ve kurban kesim yerlerini belirledi. Belirtilen yerlerin dışında yapılacak olan satışlara izin verilmeyecek.

Çekmeköy Belediyesi, ilçedeki vatandaşların daha güvenilir ve daha hijyenik ortamda dini vecibelerini yerine getirebilmesi için kurban satış ve kurban kesim yerlerini belirledi. Kurban Bayramı boyunca Çekmeköy Belediyesi zabıta ekipleri ilçeyi sürekli ring halinde gezecek. Ayrıca şikayetlerinizi belediyeyi arayıp yapabileceksiniz.

KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİ

Beledinin belirlediği yerler: Soğukpınar Mahallesi Gençlik Caddesi üzeri, satış ve kesim alanı, Nişantaşı Mahallesi Özyeğin Üniversitesi yanı, kurban satış ve kurban kesim alanı, Ekşioğlu Mahallesi Şile Yolu Caddesi No: 38, kurban satış alanı, Merkez Mahallesi Nevzat Demir Tesisleri yanı Şile Yolu üzeri, kurban satış alanı olarak belirlendi.

Çekmeköy Belediyesi yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, “Alınan komisyon kararı ile kurban satış alanları belirlenip, bu alanlar dışında ilçede satışa izin verilmeyecektir.”

İlginizi çekebilir

Değnekçiler yeniden hortladı!

Değnekçiler yeniden hortladı!

selyus