Ana Sayfa ÇEVRE 27 Ağustos 2017

CHP’nin provokatörleri milleti kışkırttı!

Provokatörlerin arkasında CHP Üsküdar’ın olduğu iddia ediliyor. Belediye Meclisinde bu projeye karşı çıkarak hayır oyu veren CHP’li meclis üyelerinin dönüşüm olan mahallelerde ikamet eden vatandaşlara bakacak yüzleri olmadığı için, onları yalan bilgilerle kışkırtarak belediyenin üzerine saldıkları iddia ediliyor..

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ

Üsküdar’da Örnek Dönüşüm, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleştirilen törenle başladı.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Çamlıca, Kirazlıtepe, Güzeltepe, Sultanmurat ve Yavuztürk mahallelerini kapsayan örnek dönüşümün başlayacağı alana gittik. Burada kışkırtılan 50-60 kişiden oluşan mahallelinin belediye aleyhine tepki verdiğini gördük. Konuyu araştırdığımızda bu bölgeden rant devşiremeyenlerin halkı yalanlarla belediyenin üzerine saldığını öğrendik.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in bir kişi dahi mağdur edilmeyecek demesine rağmen bazı provokatörler yıkım alanında hem halkı kıstırtmaktan geri kalmadılar hem de basını bu halkı niye çekmiyordunuz diye tehdit ettiler!

Bu provokatörlerin arkasında CHP Üsküdar’ın olduğu iddia ediliyor. Belediye Meclisinde bu projeye karşı çıkarak hayır oyu veren CHP’li meclis üyelerinin dönüşüm olan mahallelerde ikamet eden vatandaşlara bakacak yüzleri olmadığı için, onları yalan bilgilerle kışkırtarak belediyenin üzerine saldıkları iddia ediliyor..

“ÖRNEK DÖNÜŞÜM, TİTİZLİKLE HAZIRLANMIŞ BİR PROJEDİR”

Örnek Dönüşüm hareketiyle birlikte Üsküdar’ın tarihi dokusunu ve eşsiz atmosferini koruyacaklarını dile getiren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Örnek Dönüşüm, titizlikle hazırlanmış bir projedir. Üsküdar’ımız ve vatandaşlarımız için her konuyu en ince ayrıntısına kadar düşündük. Bu dönüşümden en çok Üsküdarlı vatandaşların fayda sağlaması en büyük hedefimizdir.” açıklamasını yaptı.

NOT: Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın katılımıyla ‘Örnek Dönüşüm’ ile ilgili yaptığı detaylı açıklamaya rağmen  ulusal ve yerel basın mensuplarını bile bile yıkım alanına götürüp protestoları çektirerek hükümet ve AK Parti düşmanı bazı yandaş medyaya Üsküdar Belediyesinin aleyhine yalan haber yapılmasına sebep olan belediye elemanı kim ya da kimlerse onlardan hesap sorulmalı..!!

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın elemanları olduğu iddia edilen provokatör, mahalle sakinlerini yalan bilgilerle toplayıp Üsküdar Belediyesi’nin aleyhine slogan attırdı…  

selyus