Ana Sayfa ÇEVRE 31 Mart 2016

İSPARK, kapasiteyi iki katına çıkarıyor

İSPARK, kent genelinde hizmete sunduğu mekanik ve yarı otomatik otopark sistemleri ile 500 araçlık alanda 1000 aracın parklanmasına imkan sağladı.

İSPARK, kent genelinde hizmete sunduğu mekanik ve yarı otomatik otopark sistemleri ile 500 araçlık alanda 1000 aracın parklanmasına imkan sağladı. Sürücüleri toplu taşımaya yönlendiren sistemler; parklanmaya kalıcı çözüm sunarken çevre kirliliği de oluşturmuyor.

Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü, Kartal Çay Bahçesi,Cihangir Katlı Otoparkı, Eminönü Zinhan Açık Otoparkı, Şişli Eser Otoparkı ve Mercan Açık Otoparkı’nda hayata geçirilen sistem kısa bir zaman içinde trafiğin yoğunluğun olduğu diğer noktalarda da İstanbulluların hizmetine sunulacak. Sürücüler, ortalama 2 dakikada aracını park ederken zaman kaybından ve trafik stresinden kurtuluyor.

DÖNME DOLAP PARK

Sistem sayesinde dar alanlarda otopark kapasitesi artırılarak daha fazla aracın park etmesine imkan sağlanıyor. 5 Metrekareye 8 otomobilin parklanmasına olanak sağlayan Dönme Dolap park sitemi teknolojik, pratik, ekonomik ve güvenilir bir çözüm sunuyor.

TEKNOLOJİ VE ZAMAN HIZ KAZANDI

İSPARK, Türkiye’nin 400 araç kapasiteli ilk yarı otomatik otoparkını Merter’de hizmete açtı Yerin 25 metre altına inilerek yapılan katlı otoparkın üzeri modern bir mekana dönüştürüldü. İSPARK, hizmete açtığı teknolojik otopark ile bölgede yıllardır yaşanan trafik karmaşasının çözümüne katkı sağladı.

PARKLANMAYA TEKNOLOJİK ÇÖZÜMLER

İSPARK, dünyanın modern parklanma teknolojilerini hayata geçiriyor. Mekanik Otopark ve Yarı Otomatik Otopark sistemi ile bir aracın park edeceği alandan birden fazla aracın park etmesine imkan sağlanıyor.

İSTANBUL İÇİN MODERN VE KONFORLU OTOPARKLAR

Trafik sorununun çözümüne katkı sağlamak amacıyla çağdaş otopark projelerini başlatan İSPARK, ekonomik ömrünü tamamlamış olan Cihangir Katlı Otoparkı’nı yeniden inşa ederek İstanbulluların hizmetine açtı. Üzeri yeşil alan olarak düzenlenen otoparkta; çocuk oyun parkları, basket sahası ve sosyal donatı alanları bulunuyor.

Toplam 3 bin metrekarelik alana yapılan otoparkın içinde sergi solunu, fitness salonu, müzik yayını, elektrik şarj üniteleri ve modern güvenlik sistemleri yer alıyor. Araç kapasitesi 313 olan otopark teknolojik olarak da baştan aşağı yenilendi. Otopark, 112 araç kapasiteli yarı otomatik sistem ile 201 araç kapasiteli klasik sistemin birlikte kullanıldığı modern teknolojik özellikleri taşıyor.

İlginizi çekebilir

Kadıköy Meydanı bomboş

Kadıköy Meydanı bomboş

selyus