Ana Sayfa ÇEVRE 1 Haziran 2016

Sancaktepe’nin AK Kadınları, “Temiz çevre için el ele” verdi

AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Başkan Esra Başar’ın öncülüğünde “Dünya Çevre Günü”nde “Temiz çevre için el ele” sloganıyla mahallelerde çeşitli atık ve geri dönüşümleri toplayarak temiz, yaşanılabilir çevrenin oluşmasına destek verdiler.

AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Başkan Esra Başar’ın öncülüğünde önemli bir projeye daha imza attı. İlçede sürekli insan odaklı çalışmalarla gündemde kalan AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları, “Dünya Çevre Günü”nde “Temiz çevre için el ele” sloganıyla mahallelerde çeşitli atık ve geri dönüşümleri toplayarak temiz ve yaşanılabilir çevrenin oluşmasına destek verdiler. Kadın kolları, doğada yaşayan hayvanları da unutmadı ve onların yaşamlarını sürdürdükleri yerlere yiyecek ile su bıraktılar.

TEMİZLİK İMANDANDIR

Halka iyiliği güzelliği yasatmak doğayı yeşertmek ümidiyle emeği geçen tüm ekibine teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar, “Temizlik imandandır. Herkes gücünün yettiği kadar bu parlaklığı arttırsın. Yüce Allah temizliği sever. İkramı boldur ikramı sever. Cömerttir ve cömertliği sever. Artık evlerinizin çevresini temiz tutun. Öte yandan projemize destek vererek doğanın korunmasına fayda sağlayan kadın kollarımızın değerli üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

selyus