Ana Sayfa ÇEVRE 4 Aralık 2017

Şehit Caner Çelik’in adı parkta yaşayacak

Dağlıca bölgesinde 2015 yılında çıkan çatışmada şehit olan Şehit Piyade Uzman Çavuş Caner Çelik adına yaptırılan Park, Osmangazi Mahallesi’nde hizmete açıldı.

3 Aralık Pazar günü gerçekleşen açılış törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İlçe Başkanı Adil Kandemir, Şehit Caner Çelik’in ailesi,  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Caner Çelik adına açtıkları parktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren ve ülkenin aydınlık geleceği olan çocuklara verilen önemden bahseden Başkan Erdem, “Yerel yönetimlerin en fazla üzerinde duracağı hizmetlerin başında parklar, yeşil alanlar, çevre düzenleme, piknik ve mesire alanları geliyor. Halkın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için imkânlar dâhilinde çaba harcıyoruz. Parkların arttırılmasına yönelik yeni projeler geliştirmeyi planlıyoruz. Halkın ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmet üretmek bizim görevimiz. Güzel hizmetin farklılığını birlikte göreceğiz. Parkımızda oynayan ve hayallere dalan çocukları görmek bize mutluluk veriyor. Bunun yanında 2015 Yılında Dağlıca bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Caner Çelik’in adını yaşatacağımız ilçemizde ölümsüzleştireceğiz. Şehitlerimiz onurumuz, Gazilerimiz kahramanlarımızdır. Vatan için; anadan, yardan, serden geçen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” şeklinde konuştu.

selyus