Ana Sayfa ÇEVRE 9 Ocak 2016

Sultanbeyli Belediyesi’nden trafiğe çözüm

Sultanbeyli’de ana arterlerde yaşanan trafik yoğunluğuna Sultanbeyli Belediyesi çözüm üretti. İlçe Emniyet Müdürlüğünün de desteğiyle kurulan 5 kişilik zabıta ekibi görevinin başında.

İlçe Emniyet Müdürlüğünün de katkılarıyla Sultanbeyli Zabıta Trafik ekibi kuruldu. 5 kişilik ekip ilçenin ana arterinde yaşanan trafik sorununa çözüm üretecek. Hatalı park, trafik sıkışıklığı ve buna benzer trafik kurallarını ihlal eden sürücüleri uyaracak, gerekli durumlarda yasal işlem yapacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli’nin geliştiğini ve geliştikçe ilçenin ana arterinde trafik sorunu oluştuğunu kaydetti. Oluşan trafik sorununa ilçenin yerel idarecileri olarak çözüm üretmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Keskin, “Kaymakamlığımızın, İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün de katkılarıyla 5 kişilik trafik zabıta ekibimizi kurduk. Ana arterlerde görev yapacak ekibimizin ilçedeki trafik sorununu en aza indireceğine inanıyoruz. Bu konuda halkımızın da desteğine ihtiyacımız var. Sürücülerimizden ve yayalarımızdan trafik kurallarına uymalarını rica ediyoruz” dedi. 

selyus