Ana Sayfa ÇEVRE 1 Aralık 2015

Ümraniye’nin ödüllü temizlik ordusu

2013 yılında TC Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yaptığı yarışmada “İstanbul’un En Temiz İlçesi” unvanını alan Ümraniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli, yeni kıyafetleriyle renkli bir görüntü kazandı. Yeni tasarlanan kıyafetleriyle hizmete devam eden Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleriyle, kıyafetlerinin dağıtımı vesilesiyle bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, personelle fotoğraf çektirdi.

 

2013 yılında TC Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yaptığı yarışmada “İstanbul’un En Temiz İlçesi” unvanını alan Ümraniye Belediyesi, ilçenin temizliğiyle alakalı çalışmalarına devam ediyor. Ümraniye Belediyesi bir hizmeti iyi yapabilmek için, öncelikle o hizmeti verenlerin mutlu olması gerektiği inancıyla, personeline her alanda destek oluyor. Bu kapsamda, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren belediye personelinin yeni bir görünüme kazanması için çalışmalar yürüten Ümraniye Belediyesi, personelin yeni tasarım ve renkteki kıyafetlerle yeni bir çehreye kavuşmasını sağladı. Personelle yeni kıyafetlerinin dağıtımı sırasında bir araya gelerek fotoğraf çektiren Başkan Hasan Can, bu yeni görüntünün temizlik işçileri için hayırlı olmasını temenni etti.

Ümraniye Belediyesi Hizmet Binası’nın önünde gerçekleşen fotoğraf çekiminde Temizlik İşleri, işçi, şef ve şoförleri ile bir araya gelen Başkan Hasan Can, özveri içinde çalışan temizlik işleri personelinin yeni kıyafetleriyle soğuk havalarda da mağdur olmayacaklarının altını çizdi. “Personelin mutluluğu hizmet kalitesini artırıyor” diyen Başkan Hasan Can, personelle fotoğraf çektirdi.

selyus