Ana Sayfa ÇEVRE 2 Aralık 2017

Ümraniye’de park bolluğu

Ümraniye Belediyesi, ilçenin her köşesine park yapmaya devam ediyor. 2004 yılında göreve gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçeye 163 yeni park kazandırmanın yanı sıra; 2004’ten önce yapılan 111 parkı da yenileyerek vatandaşın hizmetine sunmuş oldu. Bu kapsamda ilçedeki mevcut park sayısı 274’e çıktı.

Ümraniye Belediyesi, kaliteli hizmet anlayışı ile altyapı çalışmaları noktasında 2004 yılından beri yaptığı çalışmalarla başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içinde yer alan park ve yeşil alanları hem yeniliyor hem de ihtiyaç duyulan yerlere yenilerini ekleyerek vatandaşın hizmetine sunuyor.

ÜMRANİYE’DE 274 PARK

Gün geçtikçe gelişen ve nüfusu artan Ümraniye, birçok alanda yenilenmeye ihtiyaç duyuyor. Çevre düzenlemesi, peyzaj ve yeşil alan çalışmalarıyla ilçe geneline estetik bir görünüm kazandıran Ümraniye Belediyesi, Başkan Hasan Can’ın göreve gelmesi itibariyle 2004’ten bu yana ilçeye 163 yeni park kazandırıp vatandaşın hizmetine sunarak 2004’ten önce yapılan 111 parkı da yeniledi. Böylelikle toplam park sayısı da 274’e çıkmış oldu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, ilçe genelinde parklarda oyun grubu kurulum ve kauçuk zemin yenilemenin yanı sıra; çiçek dikim çalışmalarına da devam ediyor. Yenileme çalışmaları yapılan parklarla; daha güvenli bir yapı oluşturarak, çocukların doğayla bütünleşip keyifli zaman geçirebileceği alanlar düzenlenmeye devam ediyor. Ayrıca Ümraniye Belediyesi temizliği, yeşili ve bahçeleriyle tüm çalışmalarını ilçe sakinlerinin huzurlu vakit geçirebilmeleri için yapıyor.

selyus