Ana Sayfa ÇEVRE 2 Mayıs 2018

Üsküdar Belediyesi’nin doğa dostu işçileri 1 Mayıs’ta yalnız değildi

Üsküdar sokakları diğer günlerde olduğu gibi 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda da tertemiz kalması için mesai yapan Üsküdar Belediyesi doğa dostu personelini Üsküdar Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Esat Kalay ziyaret ederek il dışında olan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in selamlarını ileterek bayramlarını tebrik etti.

Üsküdar Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü’nün nöbetçi temizlik elemanları, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda da Üsküdar’ın sokakları temiz kalsın diye mesaiye kalarak işçi bayramlarını sokakta kutladı. İl dışında bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e vekâleten Üsküdar Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Esat Kalay, doğa dostu diye tabir ettiği belediye personelini ziyaret ederek kendilerine çiçek takdim edip 1 Mayıs İşçi Bayramlarını kutladı.

ESAT KALAY, DOĞA DOSTU PERSÖNELİN BAYRAMLARINI KUTLADI

Ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan Esat Kalay, “Üsküdar da birlikte hizmet ettiğimiz doğa dostu personelimizle bir araya gelerek Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen adına 1 Mayıs İşçi Bayramlarını kutladık. Bu vesileyle çalışan tüm kardeşlerimin arkadaşlarımın dostlarımın, ülke genelinde vatansever emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlarım” dedi.

selyus