Ana Sayfa ÇEVRE 8 Mayıs 2016

Üsküdar’da hıdrellez kutlaması

Üsküdar Belediyesi tarafından Kuzguncuk Bostanında gerçekleştirilen Hıdrellez Bayramı kutlamalarında çocuklar, gençler ve vatandaşlar Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile bir araya geldi.

Üsküdar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Hıdrellez Bayramı kutlamalarında vatandaşlar Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile bir araya geldi.

Kuzguncuk Bostanında gerçekleşen Hıdrellez Bayramı kutlamalarına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e çocuklar, gençler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, burada yaptığı konuşmada: “Bugün adeta Türkiye’nin değil, yeryüzünün coğrafyamızın özeti burada. Bugün bayramın en güzel yaşanacağı, en güzel bayram sevincinin paylaşılacağı yer bize göre Kuzguncuk’tur. Üsküdar bir hoşgörü şehridir. Bir tahammül şehridir Üsküdar. Üsküdar bir huzurun beldesi bir sevginin barışın kardeşliğin şehridir Üsküdar. Bayramlar bize birbirimizi kavuşturma, paylaşma adına çok önemlidir. Hele bir de bu bayram hıdrellez bayramı ise çok daha anlamlıdır” dedi. 

selyus