Ana Sayfa EĞİTİM 25 Mayıs 2014

AK Marmara’nın başı dik..

Okul Başkanı Hüseyin Önal, “Davamızı bir kardeş, bir dost anlayışı içerisinde sürdürmek, ahlak ve kişiliğimizle düşüncemize yakışır davranmak için bir

AK Marmara’nın başı dik, yürekli gençliği

Okul Başkanı Hüseyin Önal, “Davamızı bir kardeş, bir dost anlayışı içerisinde sürdürmek, ahlak ve kişiliğimizle düşüncemize yakışır davranmak için bir olduk, birlik olduk, birlikte AK Marmara olduk” dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yürüdüğü “Kutlu Yol”un manevi bilinciyle birlik olan AK Marmara’nın İmanlı öğrencileri, her geçen gün daha da güçleniyor. Başbakan Erdoğan’ın izinde yürüyen AK Marmara’nın başı dik, yürekli gençliği, tamam manevi bir anlayışıyla inandıkları davaya hizmet ediyorlar. Türkiye’nin en etkili ve en güçlü öğrenci gurubu olarak örnek çalışmalar yapan AK Marmaralılar, yurt içindeki etkinliklerinin yanı sıra zaman zaman yurt dış gezileri de organize ediyorlar. Öğrenciler, son olarak Kosava’ya gittiler.

“Bir olduk, birlik olduk, birlikte AK Marmara olduk”

Bu “Kutlu Yol” bizim en büyük davamızdır diyen AK Parti Marmara Üniversitesi Okul Başkanı Hüseyin Önal, “AK Parti’li öğrencileri biraraya toplayarak ortak çalışmalar yapmak ve daha çok arkadaşa ulaşarak, değerlerimizi korumak, birlikteliğimizi güçlendirmek. Davamızı bir kardeş, bir dost anlayışı içerisinde sürdürmek, ahlak ve kişiliğimizle düşüncemize yakışır davranmak için bir olduk, birlik olduk, birlikte AK Marmara olduk” dedi.

Etiketler:
selyus