Ana Sayfa EĞİTİM 11 Eylül 2015

Akay Koleji eğitim camiasında yerini aldı

Kurucu Başkan Veysi Akay’ın evsahipliğinde modern bir binada, tama donanımlı sınıflarıyla ve tecrübeli eğitim kadrosuyla yeni eğitim öğretim yılına hazır olan Akay Koleji’nin açılışı töreninde renkli isimler vardı.

Özel eğitim sektörü, camianın öncü ismi Veysi Akay’ın açtığı Akay Koleji’ni bünyesine kattı. Camiada adından her zaman saygıyla bahsedilen ve 16 yıldır dershanecilik sektöründe tanınmış eğitimci Veysi Akay, kurumlarının özel okula dönüşümünü gerçekleştirdi. Pendik’te hazırlıkları süren ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul kampüslerinin yanı sıra Maltepe’de Akay Koleji, protokolün geniş katılımıyla açıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Kurumları Daire Başkanı Mehmet Baran, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem gibi tanınmış bir çok ismin katıldığı açılışta eğitim üzerine önemli açıklamalar yapıldı.

PROTOKOLDE ÖNEMLİ İSİMLER

Modern bir binada, tama donanımlı sınıflarıyla ve tecrübeli eğitim kadrosuyla yeni eğitim öğretim yılına hazır olan Akay Koleji’nin Kurucu Başkan Veysi Akay’ın evsahipliğinde gerçekleşen açılışına Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, Sancaktepe Kaymakamı, Feyzullah Özcan, Özel Eğitim Kurumları Daire Başkanı Mehmet Baran, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş,  Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, Maltepe Müftüsü Ahmet İnciler, Öz-Kur Bir Başkanı Hami Koç, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Av. Ümit Çoban, Maltepe Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Erikçi, Genar Başkanı Mustafa Şen, Eğitim Bir-Sen 4 No’lu Şube Başkanı Talat Yavuz, Eğitim Bir-Sen Kadıköy Şube Başkanı Halil İbrahim Kolancı, Eğitim Bir-Sen Maltepe Şube Başkanı Ramazan Esman ve davetli birçok isim katıldı.

AKAY, “16 YILDIR MANEVİ OLARAK YANIMDA OLAN VE VARLIĞINI ESİRGEMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

Akay Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Akay; “Eğitim zincirlerimizin ilk halkasının açılışını yapıyoruz. Önümüzdeki bayramdan sonra ikinci okulumuzu da açacağız. 16 yıldır manevi olarak yanımda olan ve varlığını esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Hem akademik hem de manevi olarak evrensel değerlere sahip yeni nesiller yetiştirmek için mücadele edeceğiz. Eğitim, yaşadığımız bütün sıkıntıların kilidi” mesajını verdi.

ÖĞRENCİLİK YILLARINA GERİ DÖNDÜLER!

Açılış töreninde renkli görüntülerde yaşandı. Sınıfları gezen Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, Sancaktepe Kaymakamı, Feyzullah Özcan, Özel Eğitim Kurumları Daire Başkanı Mehmet Baran, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş’inde aralarında bulunduğu protokol üyeleri, lise sıralarına oturarak objektiflerin karşısına geçti. Veysi Akay, okulun özelliklerini misafirleri ile paylaştı. Kaynak: Kadıköy Life

selyus