Ana Sayfa EĞİTİM 2 Aralık 2015

Ataşehir Amerikan Kültür’de doğum günü kutlamaları…

Ataşehir Amerikan Kültür Koleji, öğretmen ve öğrencilerinin doğum günün kutlamalarından, öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra velilerde çok memnun..

Ataşehir Amerikan Kültür Koleji, öğretmen ve öğrencilerinden doğum günleri Kasım ayı içerisinde olanlar için toplu kutlamaya ev sahipliği yaptı.

Kurumun gelenek haline getirdiği bu uygulamadan en fazla öğrencilerin memnun oldukları belirtildi. Öğrenci velileri ise, çocuklarının hayatlarındaki bu özel günün arkadaşlarıyla paylaşılmasından duydukları mutluluğun bambaşka bir yeri olacağını dile getirdiler.. 

İşte nice yıllar dilediğimiz Amerikan Kültür Koleji’nin Kasım ayında doğan öğretmen ve öğrencilerinin listesi: Öğretmenler Gülay Çetinkaya ve Dr. Onur Mıhçı; anaokulu öğrencileri Aytun Üstel, Rüzgar Keskinkılıç ve Lara Serter; ilkokul öğrencileri Serhatcan Bilgili, Yusuf Ege Akman, Defne Gündoğdu, Lina Tamay Yılman, Ecrin Duru Tükal, Umut Atalay, Rüya Gündoğdu, Faik Can Atalay, Ekin Ünal, Ela Demirbaş, Ege Sürmeli, Atilla Deniz Mahmutyazıcıoğlu, Uğur Barış Keyfoğlu; ortaokul öğrencileri Ela Tek, Şara Can, Efe Buğra Sönmez, Deniz Yıldız, Rojda Malgir, Bartu Olcan Çiğdem ve Deniz Türköz…

selyus