Ana Sayfa EĞİTİM 11 Eylül 2017

Ataşehir Belediyesi bir tek okul dahi yapmadı!

Ataşehir Belediyesi yeni dönemdeki Eylül ayı toplantılarının 1. oturumunu gerçekleştirdi. 11 Eylül Pazartesi günü gerçekleşen ve hararetli geçen toplantıda CHP belediyesi sorulan sorulara yeterli düzeyde cevap veremedi.

AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Neslihan Yurtdagül, belediye meclisinin yeni döneminde gündem dışı söz alarak bir konuşma yaptı. Ataşehir Belediyesinin beceriksizliklerini dile getiren Başkan Yurtdagül, Ataşehir Belediyesinin yönetenler (yönetemeyenler) belediyeyi 8,5 yılda borç batağına sokmak istediğini ifade etti.

Ataşehir Belediyesi ile aynı yıl kurulan Sancaktepe Belediyesinin kendi bütçesi ile her yıl 4 okul yaptığını ifade eden Yurtdagül, yaklaşık 9 yıldır bir okul dahi yapmayan Ataşehir Belediyesine ‘kaç okul yaptı?’ diye CHP Gurubuna bir soru yöneltti.

Soruya cevap veren CHP Grup Başkan Vekili İlhami Yılmaz, hiç utanmadan, sıkılmadan, arlanmadan “Okul yapmak bizim işimiz değil. Okul yapma görevi Milli Eğitim Bakanlığı’nındır” diye cevap verdi. Evet çok haklısın Yılmaz, okul yapmak sizin işiniz değil. Okul yapmak; Ümraniye Belediyesinin de, Sancaktepe Belediyesinin de, Üsküdar Belediyesinin de Çekmeköy Belediyesinin de işi değil. Ama bu belediyeler, ilçelerine her yıl en az 4 okul kazandırıyorlar.

Ne yüzsüz insanlarsınız! Bari çıkın deyin ki: “Biz beceriksiziz. Ataşehir ilçesine bir tane bile okul kazandıramadığımız için halkımızdan özür diliyoruz.” diye açıklama yapın!

NESLİHAN YURTDAGÜL, ATAŞEHİR BELEDİYE YÖNETİMİNİ YERDEN YERE VURDU!

Video: Ataşehir 24

selyus