Ana Sayfa EĞİTİM 18 Eylül 2015

Başkan Can’a öğrencilerden teşekkür

Ümraniye Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen, spor akademilerine hazırlık kursunda eğitim veren hocalar ve aldıkları eğitimin sonunda spor akademisine girmeye hak kazanmış öğrenciler Başkan Hasan Can’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Üniversite çağına gelmiş gençlerin bedensel yetkinliklerini sistemli bir çalışmayla terbiye etmelerine yardımcı olmak ve sahip oldukları bu bedensel yetkinlikleri mesleki olarak kullanabilmelerini sağlamak için Ümraniye Belediyesi tarafından spor akademilerine hazırlık kursu düzenlendi.  Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü uhdesinde gerçekleştirilen bu kurslara devam edip üniversitelerin beden eğitimi ve spor yüksekokullarının düzenlediği yetenek sınavını geçerek, üniversiteye girmeye hak kazanan 18 öğrenci ve hocalarını makamında ağırladı.

Başkan Hasan Can, üniversiteli olan gençleri ve hocalarını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Öğrenciler ve hocaları da Başkan Hasan Can’a yaptığı katkılardan ve konukseverliğinden duydukları memnuniyetten dolayı teşekkür ettiler.

Ücretsiz olan ve 3 ay süren kurs toplamda 12 haftalık eğitimle haftanın 5 gününde gerçekleşti. 50 öğrenciye hizmet veren kursa 25 öğrenci aktif olarak katıldı. Öngörülen kurs programını tamamlayan öğrencilerden 18’i çeşitli üniversitelerin spor akademilerine girmeye hak kazandı.

selyus