Ana Sayfa EĞİTİM 25 Kasım 2016

Başkan Erdem, öğretmenleri ağırladı

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenleri ağırladı.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ilçede görev yapan öğretmenlerle 23 Kasım Çarşamba günü Ortadağ Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelerek eğitim camiasının ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Fedakâr öğretmenlerin senede bir kez hatırlanacak olan kişiler olmadığını dile getiren Başkan İsmail Erdem:” Bugün, öğretmenlerin şeref günüdür. Ona olan saygıyı yenileme, onun yüceliğini anma günüdür. Böyle anlamlı bir günde tüm öğretmenlerimizi sevgiyle, candan kutluyorum” dedi. Öğretmenlik mesleğinin kutsallığına değinen başkan Erdem : “Kitle iletişim araçlarının ve çılgınca ilerleyen teknolojinin her şey olduğunu sanan büyük insan yığınlarına neyin doğru, neyin yanlış olduğuna öğretmenlerimiz sayesinde çözüm bulabiliyoruz. Yoksa bilgi ve hikmetten uzaklaşmış, tüketim çılgını olmuş içeriksiz insanlar yetişecektir. Öğretmenlerimiz çağın gerekleri ile geleneği harmanlamış pırıl pırıl gençler yetiştiriyorlar” diye konuştu.

Program sonunda Başkan Erdem, öğretmenlerin masasını tek tek dolaşıp karanfil verirken, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu ise Öğretmenler adına Belediye Başkanı İsmail Erdem’e kendi fotoğrafının bulunduğu bir tablo hediye etti.

selyus