Ana Sayfa EĞİTİM 20 Eylül 2016

Başkan Erdem, okulları ziyaret etti

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının açılış programı nedeniyle ilçede bulunan okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu ve beraberindeki heyet ile birlikte ilçede bulunan okulları ziyaret ederek yeni Eğitim-Öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

İlk olarak Yenidoğan Mevlana İlkokulunda gerçekleşen 2016-2017 Eğitim-Öğretim açılış programına katılarak bir konuşma yapan ve yeni Eğitim- Öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Başkan Erdem, “Yeni eğitim dönemi ailelerde ve çocuklarda tatlı bir heyecan oluşturdu. Bizleri de sizler için daha iyi neler yapabiliriz telaşı sardı. Çocuklarının eğitimi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, çağın gereksinimlerine uygun eğitim almaları için çaba gösteren tüm anne ve babaları kutluyorum. Çocuklarımızla birlikte geleceği de emanet ettiğimiz emekçi öğretmenlerimize ve geleceğimiz olan gençlerimize 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında başarılar diliyorum. Sancaktepe Belediyesi olarak geçtiğimiz dönemde olduğu gibi yeni eğitim öğretim yılında da öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için elimizden geleni yapmaya, okullarımıza destek olmaya devam edeceğiz”  dedi.

selyus