Ana Sayfa EĞİTİM 18 Eylül 2017

Başkan Erdem’den eğitim-öğretim yılı mesajı

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Erdem, yeni eğitim ve öğretim yılının öğrenci, veli, öğretmen, eğitim yöneticileri ile tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını temenni etti.

Başkanı Erdem mesajında: “Ülkemizde milyonlarca öğrenci 18 Eylül Pazartesi günü ders başı yaptı. Bu zorlu maraton öncesi eğitim camiamızın tüm fertleri ve bizler, geleceğimiz olan çocuklarımızı, gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirebilme gayreti içerisinde olmalıyız.

Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın sahip olduğu bilimsel ve teknolojik gelişmelerin içinde yer alan bireyler olarak yetişmesi için olan çabalarımız artarak devam edecektir. Gençlerimizin cehalet bataklığına saplanmasını isteyen kişilere en büyük cevap; okumuş bireyler olarak milletini yükselten çocuklarımız ve gençlerimizle olacaktır.

Bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan tüm imkânlarını seferber eden Sancaktepe Belediyesi aynı düstur ile çalışmalarına bundan sonra da devam edecektir.

Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin, onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni eğitim-öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, eğitim yöneticilerimize, tüm eğitim çalışanlarına hayırlı, sağlıklı ve başarılı bir yıl olmasını temenni ediyorum.”

selyus