Ana Sayfa EĞİTİM 27 Mayıs 2018

Başkan Poyraz, öğrencilerin mezuniyet heyecanına ortak oluyor

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Nesrin Uçmaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden mezun olan gençleri tebrik etti.

Her gün farklı bir lisede öğrencilerle buluşarak gençlerin mezuniyet heyecanına ortak olan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Nesrin Uçmaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden mezun olan gençler ve aileleri ile buluştu. Başkan Poyraz’a Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel ile Fatih Sırmacı da eşlik etti.

Çekmeköy Belediyesi ve Çekmeköy Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar ve mezuniyet programlarında okul birincileri diplomalarını ve plaketlerini Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’dan aldılar. Başkan Poyraz ayrıca okul birincilerine altın hediye ederken, istedikleri üniversiteyi kazanmaları durumunda kendilerine maddi ve manevi destek sözü verdi.

Mezuniyet programlarında yaş kütüğüne okul birincisinin isim plakasını çakması, plaket ve diploma takdimi ile kep fırlatma törenleri yapıldı.

selyus