Ana Sayfa EĞİTİM 28 Ekim 2017

Başkan Poyraz, üniversiteli gençleri ağırladı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İstanbul’daki bazı üniversitelerin gençlik konseylerinin başkanlarını misafir etti.

Her fırsatta gençler ve çocuklarla bir araya gelerek gelecek nesillerin beklentilerini dinleyen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İstanbul’daki 29 üniversitenin Gençlik Konsey Başkanları ile bir araya geldi. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Vahit Atalan ve AK Parti Çekmeköy Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Bural’ın da katıldığı program Kent Park’ta bulunan İspinoz Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

Sohbet ortamında yapılan toplantıda gençlerin sorunları, geleceğe dair beklentileri ve yerel yönetimlerin gençler için yapabilecekleri proje önerileri konuşuldu.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Gençler enerjileriyle etraflarındaki insanlara da genç hissettiriyorlar. Hem kuşak çatışması yaşamamak için, hem de onların fikirlerinden ilham almak için sık sık gençlerle buluşuyoruz. Bugün burada memleketin geleceği için çabalayan gençlerimizi misafir etmekten çok memnunum.” dedi.

selyus