Ana Sayfa EĞİTİM 17 Ağustos 2016

Başkan Türkmen, başarılı öğrencileri makamında ağırladı

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Gençlik ve Eğitim Merkezleri’nde (ÜSGEM) eğitim aldıktan sonra üniversite ve lise sınavını kazanan başarılı öğrencileri kabul etti.

2015-2016 eğitim-öğretim yılında Üsküdar Gençlik ve Eğitim Merkezleri’ne (ÜSGEM) bağlı Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri’nde, üniversiteye hazırlık ve okul takviye kurslarında eğitmenler eşliğinde TEOG ve üniversite sınavına motivasyon çalışmaları ile hazırlanan öğrenciler çalışmalarının karşılığını aldı. Üniversite ve TEOG sınavlarında toplamda 2 bin Üsküdarlı öğrencinin başarılarının yanı sıra ilgi ve yeteneklerine göre rehber öğretmenler eşliğinde tercihleri yapıldı.

Üniversite ile TEOG sınavını kazanan öğrencileri, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen makamında kabul etti. İstanbul Valisi Vasip Şahin de öğrencilere sürpriz yaptı. Üsküdar Belediye binasına gelen Vali Vasip Şahin başarılı öğrencileri tebrik etti.

“GENÇLERİ İYİYLE VE İYİLİKLERLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Öğrencilere hitap eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Tabi üniversite sınavını kazanarak hayatınızda önemli bir noktayı geçmiş oldunuz. Hayatınızda bundan sonra daha önemli bir dönem başlıyor. Allah kolaylık versin hepinize. Yolunuz açık olsun. Sizleri tebrik ediyorum. Üniversitede hayat biraz daha farklı şekilleniyor. Yeni arkadaşlıklar ediniyorsunuz. İnşallah bu yılları dolu dolu geçirme fırsatı bulursunuz. Bundan sonra yol haritanızı kendiniz belirleyeceksiniz. Başarılarınız daim olsun. Bizim bu konuda bir sloganımız vardı. Gençleri iyiyle ve iyiliklerle buluşturma misyonunu amaçlıyorduk. Bugün görüyorum ki bu sloganımızın meyvesini almış bulunuyoruz. Gençleri iyiyle ve iyiliklerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

selyus