Ana Sayfa EĞİTİM 3 Ekim 2017

Başkan Türkmen, Çocuk Akademisi öğrencilerinin velileriyle buluştu

Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde eğitim veren Üsküdar Çocuk Akademileri ve bilgi evleri öğrencilerinin velileri Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile veli toplantısında bir araya geldi.

Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen veli toplantısına Başkan Hilmi Türkmen ve yaklaşık 1000 veli katıldı.

“GENÇLERİ İYİLERLE, İYİLİKLERLE ARKADAŞ EDİYORUZ”  

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Hilmi Türkmen, “Geleceğin Türkiye’si çocuklarımızın omuzlarında şekillenecek. Biz de geleceğin Türkiye’sini, geleceğin Üsküdar’ını emin olduğumuz gözümüzün arkada kalmayacağı şekilde birilerine emanet edebilmemiz için bugünden emanet edeceğimiz, o emin insanları yetiştirmemiz lazım. Bizim önceliğimiz budur ve biz buna göre kendimizi, programlarımızı planlıyoruz, değerlendiriyoruz. Şuan da Üsküdar Belediyesi olarak Bilgi Evlerimize, Gençlik Merkezlerimize, Çocuk Üniversitemize, Çocuk Akademimize eğitime yönelik birimlerimizde 30-40 bin tane öğrencimize bir şekilde eğitimle alakalı ya da kendi kişisel gelişimleriyle alakalı desteklerde bulunuyoruz” dedi.

selyus