Ana Sayfa EĞİTİM 29 Mayıs 2017

Çekmeköy Belediyesi’nden ‘Eğitim Projeleri’ kapanış töreni

Çekmeköy Belediyesi Okul Günlüğü Projesi Ödül Töreni ve Eğitim Projeleri kapanış törenine Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın katılımıyla Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Çekmeköy Belediyesi 2016-2017 yılında gerçekleştireceği eğitim projelerinin kapanış töreni ve Okul Günlüğü Projesi ödül töreni Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Ev sahipliğini Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın yaptığı eğitim projelerinin kapanış töreni ve Okul Günlüğü Projesi ödül törenine Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri muhtarlar, projelere katılım sağlayan öğrenciler, öğretmenler ve velileri katıldı.

Programda Çekmeköy Belediyesi kurslarında eğitim gören öğrenciler çeşitli gösteriler düzenlediler. Gösteriler salonda bulunan misafirler tarafından büyük beğeni topladı.

Çekmeköy Belediyesi 2016-2017 eğitim öğretim yılında Test Çözüm Merkezi (TEÇÖM), Yenilik Akademisi, Açık Fikir Platformu, Okul Günlüğü Projesi, Uluslararası Bilim Olimpiyatları gibi yerel ve ulusal bazda bir çok projesiyle eğitime desteğini sürdürdü. Alnında uzman eğitmenler ile gençlerin geleceklerine umutla bakabilmelerini sağlamaları için eğitim Vadisi Çekmeköy vizyonuna uygun çalışmalar yürüten Çekmeköy Belediyesi,  çalışmalarına aralıksız devam edecek.

Test Çözüm Merkezleri’nde yapılan dört adet deneme sınavında  en yüksek başarıyı göstererek dereceye giren öğrenciler ile Okul Günlüğü projesinde kendi okullarında  dereceye giren öğrenciler, ödüllerini Çekmeköy protokolünden aldılar. Dereceye giren öğrencilerden birinciler laptop, ikinciler tablet bilgisayar, üçüncüler fotoğraf makinası, dördüncüler kol saati ve beşinciler MP3 çalar  hediye edildi.

selyus