Ana Sayfa EĞİTİM 28 Eylül 2015

Çekmeköy’de de zil çaldı

2015-2016 eğitim öğretim yılının Çekmeköy ’deki ilk zili Melahat Hüdai Gürbüz İlk Okulu’nda Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş’ın katılımıyla düzenlenen törenle çaldı.

2015-2016 eğitim öğretim yılı tüm Türkiye’de olduğu gibi Çekmeköy’de de başladı. Melahat Hüdai Gürbüz İlk Okulu’nda düzenlenen törene; Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Uzun bir yaz tatilinin ardından yeniden okul sıralarına dönen öğrenciler öğretmenleri ve arkadaşlarıyla buluşmanın sevincini yaşarken ilk kez bu sene eğitime başlayacak öğrencilerin heyecanlı halleri de görülmeye değerdi.

Tören Okul Müdürü Muharrem Çetinkaya’nın selamlama konuşması ile başladı. Daha sonra kürsüye geçen Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Aktaş’ın ardından kürsüye gelen Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, ders başı yapan tüm öğrencilere başarılar dileyerek Çekmeköy Belediyesi olarak eğitim için ellerinden geleni yapacakların sözünü verdi.

Son olarak söz alan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız Çekmeköy ’ün idarecileri olarak Çekmeköy’ü eğitimde marka şehir yapma yolunda var gücüyle çalışacaklarını dile getirdi.

Protokol konuşmalarının ardından öğrenciler gösterilerini sergileyip şiirlerini okudu. Daha sonra ise 4. Sınıf öğrencileri okula yeniş başlayan 1. Sınıf öğrencilerine çiçek hediye edip okulun flamasını teslim ettiler.

 

selyus