Ana Sayfa EĞİTİM 28 Haziran 2018

Çekmeköylü öğrencilerin kamp heyecanı

TÜGVA Çekmeköy Şubesi’nin yaz kampı öğrencilerinin ilk etabını, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz uğurladı.

Lise öğrencileri için 36 farklı etkinlik alternatifinin bulunduğu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Keşan Yaz Kampı başladı. Yaz boyunca Çemeköy’den etaplar halinde kampa gidecek gençlerin ilk kafilesini, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve TÜGVA Çekmeköy Şube Başkanı Mücahit Kılıç uğurladı.

Yemek ve ulaşım dahil tamamıyla ücretsiz olan kampta,  gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle güzel bir yaz tatili geçirmeleri, eğlenirken öğrenmeleri ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmeleri hedefleniyor.

TÜGVA Çekmeköy Şube Başkanı Mücahit Kılıç, “Yüzme, mini golf, canlı langırt, macera parkuru, futbol, voleybol, mangala, mas güreşi, oryantiring, halat çekme, kamp ateşi, satranç gibi spor faaliyetlerin yanı sıra gençler, temel dini bilgileri öğrenecek, Peygamber Efendimiz’in (S.A.V.)  hayatından beslenecek, bilgi yarışmalarında hediyeler kazanacak, spor faaliyetleri ile zinde kalacak, gezi faaliyetleri ile kültürel bilinç kazanacak, zeka ve akıl oyunları oynayacak. Yaz boyunca bini aşkın gencimizi kapma götürmüş olacağız, ”dedi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da gençlere iyi yolculuklar dileyerek, ”Eğlenerek öğreneceğiz güzel bir hafta olmasını diliyorum. Tüm etkinliklere katılarak zamanı dolu dolu kullanın” dedi.

selyus