Ana Sayfa EĞİTİM 11 Mayıs 2015

Eğitim-Bir Sen, Uçma’yı ağırladı

Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir Sen) 3 Nolu Şube Başkanı Erol Ermiş’in evsahipliğinde AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili ve Milletvekili Adayı İsmet Uçma’yı ağırladı.

Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir Sen) AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili ve Milletvekili Adayı İsmet Uçma’yı ağırladı. Aynı zamanda eğitimci olan İsmet Uçma, ziyareti sırasında kendisini dinleyenlere zaman zaman eğitimci dilini kullandı. Eğitim-Bir Sen 3 Nolu Şube Başkanı Erol Ermiş’in evsahipliğinde gerçekleşen siyaset eğitim buluşmasında sendika yetkilileri deneyimli siyasetçi Uçma’dan eğitimde yapılması gereken düzenlemelerle ilgili isteklerini Ankara’ya iletmesini istediler.

İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, ziyaret ette, gelecek dönem projelerinden bahsetti.

DÜNYA 5’TEN BÜYÜKTÜR!

Dünyadaki adaletsiz düzene dikkat çektiklerini ifade eden Eğitim-Bir Sen 3 Nolu Şube Başkanı Erol Ermiş, “İsrail’e One Minute diyen ve yine dünya 5’ten büyüktür diyerek bütün dünyaya haykıran bir liderin olduğu ülkede İMF’yle çalışmadığımız gibi onlar bizden borç ister bir duruma geldik”

Etiketler:
selyus