Ana Sayfa EĞİTİM 18 Aralık 2014

Erenköy Kız Anadolu Lisesi, hep önde

Erenköy Kız Anadolu Lisesi okul takımı, takım olarak ikinci olurken. Ferdi olarak 2400 metrede Cansu Özdoğan 1., Başak Satıral ise 2. oldu.

Erenköy Kız Anadolu Lisesi, hep önde koşuyor 

Önceki yıllarda hem kültür-sanat alanında, hem sosyal alanda hem de spor dallarında birçok başarı elde eden Erenköy Kız Anadolu Lisesi, bu başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kadıköy Kaymakamlığı Kupası ve İl Okullararası Kros İl Birinciliği Seçme Yarışmaları 17 Aralık 2014 Çarşamba günü Caddebostan Migros arkasından başlayarak Caddebostan- Bostancı Sahil yaya yolunda yapıldı. Bu yarışlar neticesinde İlk üç dereceye giren Erenköy Kız Anadolu Lisesi kros takımına ve öğrencilere Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kara, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Zafer Batar tarafından madalyaları verildi.

Ayağının tozuyla göreve başlar başlamaz öğrencileri tarafından alınan derecelerle mutlu edilen okul Müdürü Saadet Berna Ocakçıoğlu, Erenköy Kız Anadolu Lisesi olarak tüm branşlarda başarılarının sürekli olmasını temenni etti.

Erenköy Kız Anadolu Lisesi okul takımı, takım olarak ikinci olurken. Ferdi olarak 2400 metrede Cansu Özdoğan 1., Başak Satıral 2. ise oldu.

“İLK GÖREVİM ÖĞRENCİLERİMİZİN BELGELERİNİ İMZALAMAK OLDU”

Erenköy Kız Anadolu Lisesi Müdürü S. Berna Ocakcıoğlu başarılarından dolayı okul kros takımını ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ayşen Dicle’yi tebrik ederek;
 “Okulumuzda göreve başladığım ilk dakikalarda elinde takımımızın izin belgeleri ile heyecanla odaya Ayşen Öğretmenimiz girdi. İlk imzamı sporcu öğrencilerimizin belgelerine attım. İnşallah uğurlu gelir diyerek başarılar diledim. Öğrencilerim, yarışmadan çok şükür iki kupa ve derece ile geldiler. Okulumuz ve öğrencilerimiz adına gurur duyduk. İnşallah İl müsabakalarından da başarı ile dönerler” dedi.

Etiketler:
selyus