Ana Sayfa EĞİTİM 8 Şubat 2018

Erenköy Kız Anadolu Lisesi’nde revir ve sergi açılışı

Erenköy Kız Anadolu Lisesi/Erenköy Kız Liseliler Derneği’nin katkılarıyla okulda bir revir yapıldı. Okul Müdürü Berna Ocakçıoğlu’un organizasyonu ile gerçekleşen revirin açılışına Kadıköy Kaymakamı Sayın Dr. Mustafa Özarslan ile Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan katıldı. Revir açılışının yanı sıra okulun mezunu Maltepe Üniversitesi iletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Elif Sungur ile Hakan Aytekin’in küratörlüğü ile hazırlanan ve okulun tarihini koridorlarda yaşatıldığı “Genç Fidanlar Bahçesi” sergisinin de açılışı yapıldı.

Sergi açılışına Kadıköy Kaymakamı Sayın Dr. Mustafa Özarslan ile Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan’ın yanı sıra Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Keriman Nalbant, Türk Kızılayı Kadıköy Şube Başkanı Numan Hocaoğlu, Erenköy Kız Anadolu Lisesi Müdürü Berna Ocakçıoğlu, okulun mezunu Erenköy Mahallesi Muhtarı Necla Alpüstün, yine okulun mezunu ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hülya Narsap, Bostancı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cihan Bingöl de katıldı.

Kadıköy Kaymakamı Sayın Dr. Mustafa Özarslan, revir için destek olan ve emeği geçenlere teşekkür ederken, sergiyi hazırlayanları da tebrik etti.

selyus