Ana Sayfa EĞİTİM 13 Mayıs 2017

Eser Koleji, eğitim dünyasına merhaba dedi

Bugün açılışı İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım ile İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci tarafından gerçekleşen Eser Koleji de eğitim dünyasına ilk adımını attı. Ayrıca eğitim camiasının önde gelen isimleri de açılışa ilgi gösterdi. 

İstanbul’da özel eğitim kurumu sektörü her geçen yıl daha da büyüyor. Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim-Öğretiminin yaklaşık üçte birinde yer bulan özel eğitim sektöründe tanınmışlık oranı yüksek olan deneyimli eğitimci Ömer Şahan, özel okul zincirine Eser Koleji’ni de ekledi. Maltepe’de bulunan okulunun açılışını AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Av. Ümit Çoban, Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’lu Şube Başkanı Talat Yavuz, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdür Önder Arpacı gerçekleştirdi. Anaokulu, ilkokul ve ortaokuldan oluşan Eser Koleji’nde 22 derslik, konferans salonu, spor salonu, eğitim için gerekli olan diğer donatı alanları bulunmaktadır.  

“BURADA YETİŞECEK HER ÇOCUK ÜLKESİNE DUYARLI OLACAK”

Eser Koleji Kurucusu Ömer Şahan, “Eser Koleji, geleceğe kalıcı eserler bırakmak için ülkemizin aydın geleceği için, ülkemizin milli ve manevi değerlerine bağlı, cumhuriyeti özümsemiş, demokrasiyi benimsemiş, milli değerlere ve Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkan bir okul. Burada yetişecek her çocuk ülkesine duyarlı olacak. Burada vatanına faydalı işler yapacak, bir enstrüman çalacak, bir spor dalında uzman olacak ve eğitim sonrasında kalıcı eserler bırakacak nesilleri burada yetiştireceğiz.” dedi.   

selyus