Ana Sayfa EĞİTİM 12 Ekim 2016

Gülayşe Durak’tan öğrencilere kişisel gelişim semineri

GÖNÜLDER Vakfı Başkanı Alim Tekin’in öncülüğünde gerçekleşen 8. Sınıf öğrencilerine “Kişisel Gelişim Semineri”ni Tecrübeli ve aranan isim olan Kişisel Gelişim Uzmanı Gülayşe Durak verdi. 

GÖNÜLDER Vakfı yine önemli bir etkinliğin daha altına imzasını attı. Sosyal alanlardan yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren vakıf, son olarak eğitimde faydalı adımlar atmaya başladı. GÖNÜLDER Vakfı Başkanı Alim Tekin’in öncülüğünde 8. Sınıf öğrencilerine “Kişisel gelişim semineri” verildi. Semineri alanında aranan isim olan Kişisel Gelişim Uzmanı Gülayşe Durak verdi. Öğrencilere verdiği sevgiyle etkilemeyi çok iyi bilen ve yaşam koçluğu alanında da uzman olan Durak, sıcak ve samimi davranışlarıyla öğrencileri kendisini dinletmesini de bildi.

Tecrübeli ve etkili Kişisel Gelişim Uzmanı Gülayşe Durak, ders çalışırken uygulanması gereken metodlar. Sınav kaygısı. Öz yönetim, bununla beraberde ahlaki değerler. Misyon ve vizyon üzerine verdiği seminerde önemli katkı sundu.

Kişisel Gelişim Uzmanı Gülayşe Durak, yaptığı konuşmada: “GÖNÜLDER Vakfı Başkanı Alim Tekin çocuklar adına harika bir proje gerçekleştirmiş. Bizlere de karınca kararınca destek olmak nasip oldu. TEOG hazırlık sürecindeki öğrencilerimizle çok verimli olduğuna inandığım harika vakit geçirdik. Alim Tekin Başkana ve sorumlu Sultan hocamıza göstermiş oldukları ilgiye teşekkür eder başarılarının devamını diliyorum.” dedi.  

 

selyus