Ana Sayfa EĞİTİM 9 Ağustos 2016

İstanbul’da üniversite öğrenceleri buluştu

Türkiye’nin farklı üniversitelerinden 25 öğrenci Bahadır Kul Mimarlık tarafından tasarlanan Bi’Nevi Atölye İstanbul’da buluştu.

Türkiye’nin farklı üniversitelerinden 25 öğrenci İstanbul’da buluştu. Bahadır Kul Mimarlık tarafından tasarlanan ve İstanbul’un Beykoz ilçesinde yer alan Bi’Nevi Atölye ilk atölyesine ev sahipliği yaptı. Atölyede gerçekleşen “Let’s Tensile” etkinliği Bahadır Kul Mimarlık ,Serge Ferrari ve Fabricart işbirliği ile gerçekleştirildi. Yürütücülüğünü fabricartında kurucu ortağı olan Yrd.Doç Dr. Fevzi Dansık tarafından gerçekleşti.

İş birlikçi üretimi destekleyen disiplinlerarası ve esnek bir çalışma ortamında gerçekleşen workshop çalışmasını birçok farklı ulusal uluslararası üniversitelerden 25 mimarlık öğrencisinin katılımı ile gerçekleşti. Let’s Tensile atölyesinde, asma germe sistemler ve membran malzemesinin niteliği hakkında bilgiler verildi ve öğrenciler kendi modellerini yaptılar. Bahadır Kul Mimarlık tarafından verilen bilgiye göre; önümüzdeki günlerde Bi Nevi Atölye, farklı etkinliklere de ev sahipliği yapmaya devam edecek.

selyus