Ana Sayfa EĞİTİM 4 Eylül 2018

Kuzey Koleji’nden milli ve yerli bir duruş!

Özel Kuzey Anadolu Lisesi, Türkiye’ye Dolar üzerinden oynanan oyunlara karşı vatansever bir duruş sergileyerek öğrenci kayıtlarında zam yapması gerekirken tam tersi yüzde 20 indirim yaparak hükümetin yanında dimdik durduğunu göstermiş oldu.


Öğrenci kayıt indirimi ile ilgili Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde dilekçeyle müracaat eden Kurucu Genel Müdür Ömer Şahan, dilekçesinde şu konuşmaya yer verdi: “Kurumumuzun 2018-2019 Öğretim yılı ücreti ilanı 27.000 TL olarak Mebbis ten ilan edilmiştir. Ancak;
Ülkemiz üzerine son günlerde Dolar üzerinden bir operasyon yapılmak isteniyor. Tarihin her döneminde Türk Devlet’leri kendi paraları ile ticaret yapmıştır.
Cumhuriyetimizin ilanından hemen sonra Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türk Lirasına geçmiş ve yerli para birimi olarak Türk Lirasını kullanmıştır.
Biz eğitim neferleri olarak Dolardaki artışı fırsat gören bir takım açgözlülere bir ders vermek adına okulumuzun 19/03/2018 tarihin de ilan edilmiş ücretinden % 20 indirim yaparak okul ücretimiz 21.600 TL olarak belirledik.
Ülkemizin Bekası Milletimizin birliği ve beraberliğinin her şeyden daha önemli olduğu İnancındayız.
Gereğini bilgilerinize arz ederim.”

İlginizi çekebilir

Mezunların özel iftarı

Mezunların özel iftarı

selyus