Ana Sayfa EĞİTİM 22 Şubat 2017

Necmettin Erbakan Külliyesi’nde, merhum Necmettin Erbakan konuşuldu

Sancaktepe Belediyesi tarafından isminin verildiği Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi’nde düzenlenen “Üstatların İzinde” toplantıda gençler, 28 Şubat süreci ile merhum Erbakan’ın siyaset, fen ve ilim dünyasına katkılarını konuştu.

Sancaktepe Belediyesi Genç Gelecek Üniversite Konseyi öğrencileri her hafta sonu “Üstatların İzinde”  projesi ile her bir araya gelerek tarihe iz bırakan insanların hayatlarını ele alıyor.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in öncülüğünde yürütülen projede gençler, 19 Şubat Pazar Günü Türkiye siyasetine damga vurmuş Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı ve onun siyaset hayatını ele aldı. Sancaktepe Belediyesi tarafından isminin verildiği Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi’nde düzenlenen toplantıda gençler, 28 Şubat süreci ile merhum Erbakan’ın siyaset, fen ve ilim dünyasına katkılarını konuştu. Üniversiteli gençler, “Erbakan Hoca’yı hayırla yad etmenin yanında, hayatını, mücadelelerini ve bir tür emanet olarak bıraktığı ‘Milli Görüş Davası’nın da sürdürülmesi noktasında geçmişten ders alınması gerektiğini vurguladı.

selyus