Ana Sayfa EĞİTİM 5 Nisan 2017

Sancaktepe Belediyesi eğitim yatırımlarına devam ediyor

Her iki törende konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, görev süresi boyunca eğitime yapmış oldukları yatırımlara bir yenisini daha hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek; ”Sancaktepe Belediyesi olarak eğitime yaptığımız yatırımlara bir yenisini daha hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımız geleceğimizin ve ülke geleceğinin teminatı.

Sancaktepe Belediyesi tarafından Hilal Mahallesi’nde hizmete açılacak olan 80 derslikli ilk ve ortaokul binası ile Abdurrahmangazi Mahallesi’nde açılacak olan Proje İmam Hatip Ortaokul ve lisesi temel atma töreni düzenlendi.

4 Nisan Salı günü gerçekleşen temel atma törenine AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Muş, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu ve çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

Her iki törende konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, görev süresi boyunca eğitime yapmış oldukları yatırımlara bir yenisini daha hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek; ”Sancaktepe Belediyesi olarak eğitime yaptığımız yatırımlara bir yenisini daha hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımız geleceğimizin ve ülke geleceğinin teminatı. Ben görevim icabı çocuklarımın geleceğine katkı yapmakla kendimi sorumlu hissediyorum. Zira eğitimin telafisi yoktur. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımız dünya standartlarında bilgi ve donanıma sahip olmalıdır. Belediye olarak görevde kaldığımızı sürece eğitime ve gençlerimize yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokolle ilçeye 192 derslik 4 okulu Sancaktepe halkının hizmetine sunacaklarının altını çizen Başkan Erdem, ”Geçtiğimiz ay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokolle ilçemizde 4 adet 192 derslik okulu halkımızın hizmetine sunacağız. Bugün temelini attığımız 2 okulumuz bu anlaşma kapsamındadır. Bunun yanında Atatürk Mahallesi ve Fatih Mahallesi’nde hizmete açılacak olan okullarında yapımına yakında başlanacak” şeklinde konuştu.

AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Muş ise yaptığı konuşmada eğitime böylesine anlamlı bir projeye ve eğitime verdikleri destekten ötürü Belediye Başkanımız İsmail Erdem’e teşekkürlerini sundu.

Yapılan konuşmaların ardından her iki okulun temeli dualar eşliğinde atıldı.

selyus