Ana Sayfa EĞİTİM 20 Ağustos 2015

Sancaktepe’nin gençleri doğa gezisinde

Sancaktepe Genç Gelecek Merkezi şehir yaşamının yoğun stresinden uzaklaşmak, doğayı tanımak, çevre bilincini oluşturmak ve eğlenceli bir gün geçirmek amacıyla 12 Ağustos Çarşamba Günü öğrencilere doğa gezisi düzenledi.

Öğrenciler ilk olarak Maşukiye de serpme köy kahvaltısı yaptı. Serin hava ve su sesleri arasında yapılan kahvaltının ardından dere kenarında kısa bir yürüyüş yapıldı. Doğanın, suyun ve kuş seslerinin arasında gönüllerince eğlendiler. Sedirde sohbet halkası oluşturan gençler kendi aralarında “tefekkür” konulu bir sohbet düzenleyerek içinde bulundukları bu eşsiz doğanın karşılıklı tefekkürünü yaptılar. Keyifli ve karşılıklı diyalogla geçen sohbetin ardından kılınan öğlen namazından sonra sapanca gölüne hareket edildi.

Öğleden sonra Sapanca Gölü kenarında kısa bir gezintinin ardından Tarihçi Yazar Mustafa Armağan ile yakın tarihimiz ile ilgili sohbet eden öğrenciler Sapanca Gölünün kenarında yürümenin, sakinliğin ve temiz havanın tadını doyasıya çıkararak tüm günü tatlı bir yorgunlukla noktaladı.

Etiketler:
selyus