Ana Sayfa EĞİTİM 2 Aralık 2014

Sultan Demircan, saygın bir eğitimci

Öğrencileri tarafında çok sevilen ve sayılan ünlü eğitimci Sultan Demircan, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarım Lisan mezunu.

Güzel sanatlar alanında isim yapmış başarılı eğitimci Sultan Demircan, tekstil alanında çizmek ve tasarlamak kendi işi olduğunu ifade ediyor. İsmini, Kasımpaşa ve İstanbul’un tanınmış saygın adamı olan rahmetli babası Sultan Demircan’dan alan eğitimci Demrican, ayrıca Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’la öz amca çocukları. Öğrencileri tarafında çok sevilen ve sayılan ünlü eğitimci Sultan Demircan, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarım Lisan mezunu.

ÇİZMEK VE TASARLAMAK BENİM İŞİM

Freelance çalışarak onlara önemli katkıları bulunan, daha sonra eğitim alanında öğrencilerine dersler veren Sultan Demircan, “Üniversitede ilk yıllar aldığımız eğitimle, güzel sanatlar lisesi ve güzel sanatlar fakültelerine hazırlık için özel ders veriyorum. Son 2 yıldır da orta okulda teknoloji tasarım dersi veriyorum. Bölümüm; baskı, giyim ve dokuma. 3 bölüm kapsamı altında daha çok desen ve kumaş tasarımı derslerine ağırlık veriyorum. Öte yandan desen tasarımı yapmayı seviyorum. Tasarım yapmak, yani çizmek ve tasarlamak benim işim” dedi.

Etiketler:
selyus