Ana Sayfa EĞİTİM 30 Aralık 2015

Tuzla Belediyesi’nden çocuklara özel kamp

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu’na kayıtlı çocuklar, Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’nda unutamayacakları bir gün yaşadı. AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, yetkililere ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu, Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’nda 2 grup halinde organizasyon düzenledi. İlk grup AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu üyeleri, Kadın Kent Gönüllüleri ve velileri ile birlikte kampa katıldı. Çocuklar, kamp günlüğündeki etkinlikler, yarışmalar ve oyunlara katılarak doyasıya eğlendi. Çocuklar ve gençler, paintball, okçuluk ve macera parkurundaki aktivitelere katıldı, velileri de yazdan kalma bir günde doğayla baş başa yaşadığı günün keyfini çıkardı.

Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’nı beğenen çocuklar ve veliler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.

GÜZEL BİR PROJE

Kampla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, “Gençlik kampında bugün Gönül Elleri Çarşısı gençlerimiz ile birlikte idik.70 genç kızımızı ağırladığımız bu günde Sabah kahvaltısı ile güne başlayarak ok atıp, paintball oynayarak ve macera parkuruna tırmanıp, kamp ateşi yakarak günü tamamladık. Tekrar götürmememiz için bizlere rica eden kızlarımız adına bu güzel proje için Belediye Başkan’ımız Dr. Şadi Yazıcı beyefendiye ve bizi kampta ağırlayan kamp sorumlumuz Abdullah Karadeniz beye teşekkür ediyorum. Gönüllü arkadaşlarımıza da en kalbi duygularla teşekkür ediyor daha nice mutluluklara şahit olmak için çalışmalara devam diyorum…” dedi. 

İlginizi çekebilir

KİM, NE YAPIYOR?

KİM, NE YAPIYOR?

selyus