Ana Sayfa EĞİTİM 26 Mayıs 2017

Üsküdar’da Bilim ve Sanat Şenliği

Üsküdar Belediyesi ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlen Üsküdar Bilim ve Sanat Şenliği’ne Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’de katıldı.

Üsküdar Belediyesi ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Üsküdar Bilim ve Sanat Şenliği düzenlendi. Öğrencilere proje yapma ve paylaşma konusunda yeni ortam ve olanakların yaratılması amacıyla düzenlenen etkinlikte Üsküdarlı öğrencilerin emekleriyle hazırlanan ürünler sergileniyor.

Muhsin Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen açılış törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘’ÜSKÜDAR BİR EĞİTİM ŞEHRİ OLDUĞUNU KANITLAMIŞ DURUMDA’’

Açılış töreninde konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ‘’Üsküdar, düzenlenen  böyle güzel etkinliklerle bir eğitim şehri olduğunu kanıtlamış durumda. Başta Milli Eğitim Müdürümüzü ve öğretmenler arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bugün burada 100’e yakın okulumuzun değişik branşlarda sanata ve bilime dair standları hazırlanmış durumda. Üsküdar’ın zaten her sokağı bir sanat, bilim eseri. Ve bu güzel şehrimizde sanata dair, bilime dair, gençlere dair ne varsa inşallah gelecek kuşaklara bunu taşımak adına her birimiz gayet gösteriyoruz. Üsküdar Belediyesi olarak böyle etkilerde gençlerimizin yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra protokol üyeleri kurdele keserek şenliğin açılışını gerçekleştirdiler. Öğrencilerin canlı sanatsal performanslarıyla da eğlenceli bir şekle bürünen şenlik, ziyaretçilerini beklemektedir.

selyus