Ana Sayfa EĞİTİM 8 Temmuz 2017

Üsküdar Üniversitesi’ne yakışır mezuniyet töreni

Üsküdar Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Ülker Spor Salonu’nda görkemli bir törenle gerçekleşti. Binlerce velinin de katıldığı törende heyecan doruktaydı!

Türkiye’nin saygın ve etkili Üniversitelerinden Üsküdar Üniversitesi’nin 7 Temmuz Cuma günü gerçekleşen mezuniyet törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. K. Nevzat Tarhan, 22-23 ve 24 Dönem İstanbul Milletvekili Halide İncekara, rektör yardımcıları, bölüm dekanları, öğretim görevlileri veliler ve öğrenciler katıldı.

Törenin ev sahibi Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. K. Nevzat Tarhan, “Üsküdar Üniversitemizin 2016-2017 mezuniyet töreni sona erdi. Bu pırıl pırıl gençlerimizi yetiştiren anne baba ve hocalarımızı kutlar, öğrencilerime daha güzel günler dilerim.” diye konuştu.

Törende bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Üsküdar Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Törenine katıldık. Öğrencilerimize toplumumuza sağlayacakları katkıları için başarılar diliyoruz.” dedi.

selyus