Ana Sayfa EĞİTİM 20 Mayıs 2016

Üsküdarlı gençler Hilmi Türkmen’le piknikte

Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gençlik pikniği düzenledi.

Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Üsküdar’da bulunan 15 lise ve 8 üniversite kulübü ile Kaymakdonduran mesire alanında gençlik pikniği organize etti.

700 gencin katıldığı gençlik pikniğinde konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Milli Mücadelenin başlangıcı olan bu anlamlı gün, Gençliğe bayram olarak armağan edilmiştir. Atalarımız bu milletin geçmişi ise gençlikte geleceğidir. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe huzur ve güvenle bakabilirler. Gençlerimize düşen en büyük görev ise; bu kutsal vatan topraklarını tertemiz bir şekilde gelecek nesillere teslim etmektir. Vatan, bizlere emanet edilmiş paha biçilmez bir hazinemizdir. Bu emaneti bütün güzellikleriyle, milli ve manevi zenginlikleriyle gelecek kuşaklara teslim etmek tüm gençlerimizin en başta gelen görev ve sorumluluğudur” dedi.

 

selyus