Ana Sayfa EKONOMİ 29 Kasım 2014

Acıbadem’de ilk şubesini açtı

Global Restoran Yatırımları, yeni marka haline getirdikleri “İki Satır”ın ilk şubesini Acıbadem’de açtı. Açılışını Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuh

İki Satır, Acıbadem’de ilk şubesini açtı

Global Restoran Yatırımları, yeni marka haline getirdikleri “İki Satır”ın ilk şubesini Acıbadem’de açtı. Açılışını Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun gerçekleştirdiği İki Satır, önemli konukları misafir etti.

Geleneksel Türk lezzeti döneri, Kasap Döner ile organize perakende sektörüne taşıyan Global Restoran Yatırımları’ndan, Sarıtaş Et ve Sucukları güvencesiyle yepyeni bir marka: İKİ SATIR.

Cafe Restaurant tarzı hizmet veren “İki Satır” adını verdikleri yeni zincir restoranlarıyla doldurmayı hedefliyor.
28 Kasım Cuma günü açılışını Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun gerçekleştirdiği İki Satır, önemli konukları ağırladı. Açılışa, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Uygur Çakmak, CHP İBB Meclis Üyesi Ediz Zeyrek, geçen dönem AK Parti İBB Meclis Üyesi Adnan Süngü, Kadıköy Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Sarıtaş Et ve Sucuk AŞ’den Erol Sarıtaş, Hamdi Türkmen, Yasemin Özsaraç katıldı. Ayrıca Kasap Döner ile İki Satır’ın sahipleri Emre Sarıtaş, Abdullah Süngü ve Eser Sarıtaş mekanda hazır bulanarak misafirlerini ağırladılar.

2014 yılını toplam 30 restoran ve 50 milyon TL ciro ile kapatacak olan Global Restoran Yatırımları, ilk “İki Satır” restoranını Kasım başında Acıbadem’de açtı. Yılsonu itibarıyla Bursa Kent Meydanı ve Bağdat Caddesi’nde açılacak olan “İki Satır”ın, İstanbul’un tüm marka caddelerinde olması hedefleniyor.
Global Restoran Yatırımları AŞ, restoran başına 1 milyon TL’lik yatırımla “İki Satır” konseptini hayata geçirdi. Global, “İki Satır” ile Türk damak tadına uygun ızgara seçenekleri, fiyat politikası ve farklılaşmış konseptte restoranlarıyla geniş bir tüketici kitlesini kucaklayacak.

Tüm et severleri bekleyen “İki Satır”, Acıbadem Caddesi eski Acıbadem Karakol karşısında bulunuyor. Adres: Acıbadem Caddesi Tekin Sok No: 35 Acıbadem – İstanbul. Tel: 0216 326 30 96

Etiketler:
selyus