Ana Sayfa EKONOMİ 11 Mayıs 2014

Bervaze’de anneler günü

Çok yakında İstanbul’un marka isimleri arasında sayılacak olan Bervaze’ye anneler günü için Kadıköy, Çekmeköy, Sultanbeyli, Yakacık’tan gelenler oldu.

Bervaze’de anneler günü heyecanı vardı

Çok yakında İstanbul’un marka isimleri arasında sayılacak olan Bervaze’ye anneler günü için Kadıköy, Çekmeköy, Sultanbeyli, Yakacık’tan gelenler oldu.

Yeryüzünde en yalansız sevgiyle bağlı olduğumuz annelerimize armağan edilen, “Anneler Günü” Anadolu Yakası’nda da büyük bir coşkuyla kutlandı. Ellerinde çiçekler, kalplerindeki sevgi yoğunluğuyla annelerine koşanların çoğu onları kahvaltı ile karşılamayı tercih etti. Bu nedenle de Anadolu Yakası’nın bütün kahvaltı veren mekanları doluydu. Hatta konseptlerine olmayıp sadece bugün için kahvaltı sofrası açan mekanlar bile vardı…

Sancaktepe Ortadağ’da…

Bu mekanlardan biri de Sancaktepe’de bulunan ve geçtiğimiz aylarda kapılarını açan Bervaze Tesisleri’ydi. Bölgenin en yüksek kesiminde ve Ortadağ diye bilinen yerde kurulan BERVAZE, taşıdığı “Piknik yapılan yer, Mesire alanı” kelime anlamı olarak da işlevine uygun bir yer olması nedeniyle yakın çevrelerde yaşayanların akın ettiği bir yer oldu.

Kadıköy Life ailesi de orada

Birbirinden lezzetli ev yapımı reçeller, su böreği gibi, elmalı kurabiye gibi çeşitlerin bulunduğu Bervaze açık büfe brunch’ı başta anneler olmak üzere tüm konuklar tarafından beğenildi. Çok yakında İstanbul’un marka isimleri arasında sayılacak olan Bervaze’ye anneler günü için Kadıköy, Çekmeköy, Sultanbeyli, Yakacık’tan gelenler oldu. Tamamen aile ortamınından oluşan buluşmaya ayrıca İstanbul’un tanınmış gazetecilerinden Kadıköy Life Dergisi ve bir çok internet haber portalının sahibi Kadir Toprakkaya, Cenay Toprakkaya, İrem Toprakkaya, Nihan Toprakkaya, Canan Toprakkaya, Kemal Bebeğimiz, mekanın davet koordinatörü Elif Doğan ve Hüsnü Babalık ile birlikte geldi.

Etiketler:
selyus