Ana Sayfa EKONOMİ 2 Mayıs 2017

Ekrem Erdem, “Erdoğan’ın adaletli yönetimi partiye güç katacak”

Üsküdar’da bir kadın girişimcinin açtığı modaevinin açılışına katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaletli yönetiminin partiye güç katacağını ifade ederek, “Demokrasimiz açısından da önemli bir gelişme olduğunu düşünüyorum. Cumhurbaşkanımız partimize katılacağı için mutluyuz” dedi.

Dilek Birgen’in sahipliğinde Özgül Özbek, Seda Vural ve Gülsüm Elkhatroushi ve Magic From koleksiyonun tanıtıldığı mağaza kapılarını dün açtı. Açılışa AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, eşi Dursune Ekrem, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, MÜSİAD Pakistan Şube Başkanı Abdülkadir Turan ve Seda Vural katıldı. Özgül Özbek ile eşi Suat Özbek misafirleri kapıda karşıladı. Katılımcılar, açılış kurdelesini hep birlikte kesti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, açılışın ardından basın mensuplarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’ye üyeliğiyle ilgili sorusuna, “İnşallah, Cumhurbaşkanımız kurmuş olduğu partiye üye olarak dönmüş olacak. Demokrasimiz açısından da önemli bir gelişme olduğunu düşünüyorum. Gerçekten adil olduğuna ve uygulamalarında partizanlık yapmadığına toplumun tamamı şahit. Tekrar aramızda olmasını partimiz adına onur verici, sevindirici buluyorum. Ben aracılığınızla, tekrar Cumhurbaşkanımıza aramızda olacağı, partimize katılacağı, beraber olacağımız için mutlu olacağımızı ifade ediyor, hoşgeldiniz diyorum” yanıtını verdi.

selyus