Ana Sayfa EKONOMİ 4 Aralık 2014

Fatma Çolakoğlu, “kısa zamanda büyüdük”

Firmanın sahibi ve başarılı işkadını Fatma Çolakoğlu, Sahra Reklam, reklam promosyon alanında geniş kapsamlı bir firmadır. Büyük emeklerle kısa zamand

Fatma Çolakoğlu, “kısa zamanda büyüdük”

Firmanın sahibi ve başarılı işkadını Fatma Çolakoğlu, “Sahra Reklam, reklam promosyon alanında geniş kapsamlı bir firmadır. Büyük emeklerle kısa zamanda büyüdük”

İstanbul’da her geçen gün daha da büyüyen, büyüdükçe daha fazla güven duyulan Sahra Reklam ve Basım Hizmetleri’nin başında başarılı bir işkadını bulunuyor. Firmasını sıfırdan kurarak bugünlere getiren başarılı iş kadını Fatma Çolakoğlu gazetemize iddialı açıklamalarda bulundu.
6 yıl önce sıfırdan bu firmayı kurduğunu ve Google reklam vererek müşteri portföyünü genişlettiğini belirten Sahra Reklam’ın sahibi Fatma Çolakoğlu, “Firmamızı ilk kurduğumda küçük bir kurumduk. Gün geçtikçe firmamız büyüyor. Google’ye verdiğimiz reklamı çok önemsiyorum. Buradan bize çok fazla dönüşler oluyor. Öte yandan bir işkadını olarak başarılı işlere imza attığımı düşünüyorum. Çünkü daha henüz 6 yıllık bir firma olmamıza rağmen önemli müşteri portföyümüz oldu. Tema Vakfı, ECEA, Signal, Dolmabahçe Sarayı, ilçe belediyeler referanslarımız arasında ilk aklıma gelen isimlerdir” dedi.

EŞİMİN ÇOK BÜYÜK DESTEĞİNİ GÖRÜYORUM

Başarılı İşkadını Fatma Çolakoğlu, “Bizim toplumumuzda kadınlar hep itilmiştir. Ötekileştirilmiştir. Öncelikle eşim bunun tam tersini yaparak bana çok büyük desteği olduğunu belirtmek istiyorum. Beni hep motive ederek, daha çok kendime güvenmemi sağladı. Kadınların hep ayakta durmasını simgeleyen bir kadınım. Bundan sonraki süreçte de Allah’ın izniyle hep ayakta duracağım” diye konuştu.

BAŞARI FEDAKÂRLIK GEREKTİRİR

İstanbul “da doğduğunu ve 14 yaşında bir kız çocuğu annesi olduğunu ifade eden Fatma Çolakoğlu, “Ben ticaretle uğraşan bir iş kadınıyım. Aynı zamanda da çocuğuyla ve eşiyle ilgilenen bir ev hanımıyım. İnsanın uğraş verdiği işte başarıyı yakalaması için bir yerlerden fedakârlık yapması gerekiyor. Yorulmam benim en büyük fedakârlığımdır. Çünkü çok yoruluyorum. Ben, alınteri dökülmedikçe hiçbir başarının olamayacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

OLMAM GEREKEN YERDE DEĞİLİM

Mesleğinizde olmanı gereken yerde misin diye sorduğumuz Çolakoğlu, “Olmam gereken yerde bulunmayı çok seviyorum. Olmam gereken yerdi miyim? Olmam gereken yerdeyim dersem hep orada kalırım. Her zaman fazla ileri hedefleri olan biriyim”

BASAMAKLARI HIZLA ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

Reklam sektöründe kullanılan her türlü baskı ve malzeme seçeneklerini önererek iç ve dış mekan reklam görsellerini de dijital baskı çalışmaları ile etkili kullanan ve uygulamalarında temiz işçilik ve uzun süreli kullanım garantisi ile çalışmakta olup, bu bilinç konusunda da müşterilerine yön veren Sahra Reklam, kendi sektöründe basamakları hızla çıkmaya devam ediyor.

SAHRA REKLAM’IN FALİYETLERİ

Matbaa, Promosyon, Antetli Kağıt, Cepli Dosya, Bloknot, Yıllık, Broşür, Ajanda, Çıkartma, Etiket, Anahtarlık, Davetiye, Bardak Altlığı, Diplomat Zarf, Çakmak, Etiket, Duvar Saati, El İlanı, Kalem, Fatura, Kartvizitlik, İnsert, Mouse Pad, İrsaliye, Takvim, Karton Çanta, Bez Çanta, Poşet Torba, Kartvizit, Katalog, Makbuz, Matbu Evraklar, Torba Zarf

ADRES VE İLETİŞİM: Suriri Mahallesi Bahariye Caddesi No: 54/1Kasımpaşa /İstanbul Telefon: 0212 514 93 79 GSM: 0554 499 33 94

Etiketler:
selyus