Ana Sayfa EKONOMİ 13 Eylül 2014

Fevkalade çalışma yerinde görüldü

İŞKUR Kadıköy Şubesi, Eylül ayında da AVM’lerde açtığı stantlarla vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Bu fevkalade çalışmayı İŞKUR Genel Müdür

Fevkalade çalışma yerinde görüldü

İŞKUR Kadıköy Şubesi, Eylül ayında da AVM’lerde açtığı stantlarla vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Bu fevkalade çalışmayı İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya ziyaret ederek bizzat yerinde gördü.

İŞKUR Kadıköy Hizmet Merkezi, iş arayana ve işverene daha fazla ulaşmak adına ve kurum hizmetlerimizin farkındalığını artırmak amacıyla AVM’lerde stant açmaya devam ediyor. Ağustos ayında yoğun stant programlarıyla vatandaşlarla buluşan İŞKUR Kadıköy Şubesi, bu temposunu Eylül ayında da sürdürüyor.
Anadolu Yakasındaki AVM’lerde stantlar kurarak İşgücü Yetiştirme Kursları, İşbaşı Eğitim Programları, Girişimcilik Programları ve İş Arama Becerileri hakkında vatandaşları bilgilendirmektedir. Açılan stantlarda iş arayanların yanı sıra öğrencilere ve işverenlere yönelik faaliyetlerde de bulunulmaktadır.

10 Eylül Çarşamba günü Optimum AVM’de açılan stantı İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha önce 15 yıl İSKİ’de idarecilik yapmış olan deneyimli bürokrat Cafer Uzunkaya, fevkalade icraatlara imza atan İŞKUR Kadıköy Hizmet Merkezi’nin farkındalığını fark ederek Kadıköy Hizmet Merkezi Şube Müdürü Fahri Acar ve ekibini tebrik ederek başarılar diledi.

İŞKUR’un AVM’lerde hizmet alanıyla ilgili çalışmaları bundan sonraki süreçte diğer ilçelerde de devam edeceğini belirten İŞKUR Kadıköy Hizmet Merkezi Şube Müdürü Fahri Acar, “Bu önemli hizmeti sürekli vereceğiz. Bu çalışmalarımıza katılımlarıyla destek veren İŞKUR Genel Müdür Yardımcımız sayın Cafer Uzunkaya’ya teşekkür ederim. Kendilerinin bu önemli ziyareti bizi ziyadesiyle motive etti. “ dedi.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Borcu olana müjde…

Borcu olana müjde…

selyus